Ismerjük és látjuk is a OnePlus Nord CE-t

Bizonyos értelemben karakterét veszti, ugyanakkor nagyon jó ár/érték arányú lehet az újdonság.

A OnePlus Nord CE 5G bemutatója két nap múlva lesz esedékes, a június 10-ei premier előtt azonban érkezett még egy bőséges hírcsokor, ami sok mindent elárul a mobilról. Azt már korábban olvashattuk, hogy 6,43 hüvelykes AMOLED panel várható 90 Hz-es képfrissítéssel, az 5G adatkapcsolatot a Qualcomm Snapdragon 750G rendszerchip biztosíthatja, és a hátlapra pedig három kamerát kapunk 64 megapixeles főszenzorral, most viszont kiderült, hogy a készülékről nem marad el a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, miközben a mobil vastagsága nem megy 7,9 milliméter fölé.


[+]

Kissé szomorú, de a gyártó erre a készülékre várhatóan nem teszi rá a némítócsúszkát, ami az iPhone-ok mellett a OnePlus mobilok védjegye volt sokáig.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus Nord N100 - hol az a bizonyos plusz?

    Pont a Nokia 3.4 tesztje után került a kezünkbe az olcsó OnePlus és rögtön meg is mutatta, hogy mi az eltérés. Vannak korlátai, de kihozott mindent a lehetőségekből.

  • Két új OnePlus Nord érkezett

    A Nord N10 5G és a Nord N100 a hazai boltokban is megvásárolható lesz november elejétől.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

Hirdetés