Hirdetés

Folytatást kap a OnePlus Nord is

Ma mutatkozik be a OnePlus Nord CE 5G, júliusban pedig a OnePlus Nord 2-t várhatjuk.

Folyamatosan bővül a OnePlus középkategóriás termékvonala, ma a OnePlus Nord CE 5G mutatkozik be, júliusban pedig a OnePlus Nord közvetlen utódjaként értelmezhető Nord 2 kerül bemutatásra. A termékről már tudtunk, a specifikációt és a dátumot pedig a 91mobiles kerítette elő, az információk alapján a lapkakészlet, a kamera és az akkumulátor fejlődik elsősorban.


[+]

A 6,42 hüvelykes, 90 Hz képfrissítésű, ujjlenyomat-olvasót is tartalmazó AMOLED panellel szerelt Nord 2 MediaTek Dimensity 1200-as szettel dolgozik majd, akár 12 GB rendszermemóriával 256 GB belső tárhely mellett, a szerényebb verzió esetében pedig 8 GB RAM-mal és 128 GB raktérrel kell beérni. Elképzelhető egyébként, hogy az indiai piacon lesz egy 6 GB-os modell is, ahogy az eredeti Nord esetében.

A kijelzőbe lyukadó szelfikamera marad 32 megapixeles felbontáson, az azt kísérő ultraszéles egységről nem esett szó, a hátlapi rendszer viszont 50 megapixeles főkamerára vált (valószínűleg a Sony IMX766-ra), amit egy 8 és egy 2 megapixeles szenzor kísér. Az akkumulátorral is variálnak kicsit, 4115 mAh helyett 4500 mAh-val számolhatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés