Arany színben pózolt az iPad 5 és a mini 2

Az Apple szeptemberben rántotta le a leplet az iPhone 5s készülékről, külsőleg viszont alig történt változás az elődmodellhez képest. A színpaletta ellenben bővült, hiszen megjelent az arany árnyalat is, amely az eddigi fehér-szürke és fekete-szürke modellek társa lett. Az új szín hatalmas népszerűségnek örvend, olyanra is volt példa, hogy a készlethiány miatt egy aukciós oldalon horribilis összeget fizettek egy ilyen készülékért. A szeptemberi iPhone bemutató után a pletykák szerint október 22-én újabb fontos eseményre lehet számítani, ahol az iPad széria legújabb tagjait tárja a nagyközönség elé az Apple. A minden valószínűség szerint iPad 5 és iPad mini 2 néven érkező készülékeknél szintén bevezetésre kerül az arany festés, aminek tanúbizonyságot adva újabb két lehetséges kép került fel az internetre a CTechCN jóvoltából.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPad mini - piaci igény

    A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés