Infinity Displayre vált a Galaxy A-sorozat?

A képernyőkeret csökkentése, pontosabban a kijelző hosszanti növelése 2017 legnagyobb slágere, és már olyan ajánlatok is megkezdték az átállást 18:9-es vagy még nagyobb képarányú panelre, amelyek a csúcskategória alatt versenyeznek. Itt most nem csak az LG Q6-ra gondolunk, ott van például a kevésbé jól sikerült Doogee Mix vagy a MicroMax Canvas Infinity. A Samsung Galaxy S8, az S8+ és most már a Note8 is 18,5:9-es képátlóval és 1440 x 2960 pixeles megjelenítővel büszkélkedhet, igaz, elsőre a rendszer 1080 x 2220 pixelen renderel (kivéve a VR-tartalmakat), natív felbontásra a menüben kell váltani.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
Ilyen formával a 2018-as Galaxy A mobilok is kelendők lehetnek [+]

A kínai MMDDJ Twitter-csatorna úgy tudja: jövőre még több Galaxy válthat Infinity Display fantázianevű megjelenítőre és vékony kávákra, egészen konkrétan a prémium anyaghasználatú A sorozat. Ez nem volna teljesen meglepő, hiszen a széria az AMOLED panelt, a mindig aktív kijelzőt, az üveg burkolatot, a formavilágot és az IP68-as por- és víz elleni minősítést is megörökölte, számos Samsung Experience funkcióval egyetemben. A Galaxy A (2018) mobilok várhatóan valamikor az év legvégén vagy a következő esztendő legelején bukkanhatnak fel.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös

    A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.

  • Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén

    Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.

Hirdetés