Indulhat az oreós MIUI béta tesztje

A MIUI 9 főverzió csak mostanában kezdi bontogatni a szárnyait azokon a készülékeken, amelyekre már elérhető, ám egyelőre 7.1.2-es a legfrissebb alatta futó Android. A MIUI egyébként Android főverziótól független, így újabb és régebbi zöld robotos rendszerrel is kijöhet egy-egy újabb generációja.


A Mi 6 Android Nougattal startolt el, ám már készül rá az Oreo frissítés [+]

A Xiaominak ugyanakkor egyre fontosabb az Android maga (lásd a Mi A1 telefont, amire a Google még idén közzéteheti a 8.0 Oreo frissítést), és a MyDrivers megtudta: a gyártó a Mi 6 esetében oreós MIUI-hoz keres vállalkozó kedvű tulajdonosokat. A zárt béta minden bizonnyal a Mi 6 kínai variánsaira lesz elérhető, valószínűleg igen szűk körben. A lényegen mindez azonban nem változtat: a Xiaominál is dolgoznak a 8-as Androidra való frissítésen.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • Már kapható a Mi 6 hófehérben is

    A Xiaomi kompakt csúcsszériájának idei modellje mától fehér színváltozatban is elérhető.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

Hirdetés