Impozáns hibrid órát mutatott be a Withings

A búvárdizájn ellenére a hangsúly az egészségkövetésen van, az óra csak 10 ATM hitelesítésű, de rendkívül mutatós férfi modell.

Hirdetés

A Withings nagyon komoly portfólióval rendelkezik és a legtöbb konkurenssel szemben a piacra kerüléskor biztosítani tudja az eszközök teljes funkcionalitását az európai piacon. Sőt. Jellemzően inkább a tengerentúlnak kell várnia egy kicsit a helyi hatóságok jóváhagyására. A ScanWatch limitált kiadása, a Horizon is klinikailag hitelesített EKG szenzorral rendelkezik, a pulzusszenzor véroxigénszintet is mér, edzés során kapunk VO2 Max adaokat és az értesítéseket is megjeleníti, noha úgy néz ki, mint egy analóg búváróra.


További képek a galériában!

A közepes méretű, klasszikus stílusú rozsdamentes tokozás és a rozsdamentes szíj rendkívül férfias és elegáns, mindazonáltal mindkét színvariációhoz jár egy árnyalatban harmonizáló, sportosabb fluorelasztomer szíj is. A számlap alapvetően analóg foszforeszkáló mutatókkal, az értesítéseket és egyéb információkat csak egy kisméretű, kör alakú, monokróm PMOLED megjelenítő mutatja. Az óralapot zafírüveg védi, a vezérlés pedig a digitális korona segítségével történik.

A ScanWatch Horizon több, mint 30 mozgásformát regisztrál, a futást, biciklizést és úszást automatikusan is; követi az alvást folyamatos SpO2 mérés mellett, egy töltéssel pedig teljes funkcionalitás mellett 30 napos üzemidőt biztosít. Ezt lehet még 20 nappal kitolni, ha csak óraként és aktivitáskövetőként használjuk. Az 5 év garanciával rendelkező ScanWatch Horizon 499 euróért (nagyjából 179 ezer forint) rendelhető a gyártó hivatalos honlapján, és úgy tűnik, a zöld színváltozathoz most díjmentes expressz kiszállítás is jár.

Azóta történt

Előzmények

  • Withings ScanWatch - egészséges hibrid

    Nem klasszikus okosóra, korlátozottak a lehetőségek, cserébe klinikailag hitelesített EKG-val és véroxigénszint-mérővel, és folyamatos működés mellett masszív három hetes üzemidővel rendelkezik.

  • CES 2020: EKG-t mér az új Withings óra

    ScanWatch névre hallgat a Withings új kütyüje, ami formavilágában őrzi a cég hagyományait, mégis egy igen komplex szerkezet.

Hirdetés