2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Íme, az új Apple Watch 3 (LTE)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Állítólag a cupertinói cég gyártja a legnépszerűbb órát a világon, ennek örömére bemutatták az LTE-képes Apple Watch-generációt, ami már az új OS 4-gyel jön.

Hirdetés

A mai nap legérdekesebb Apple bemutatója szinte biztosan az új iPhone-okhoz kötődik, azonban mielőtt lehullna ezekről a lepel a frissen megnyitott Steve Jobs Theater falai közt, bemutatkozik az új Apple Watch. A WatchOS 4-et korábban már ismertették, szeptember 19-étől elérhető lesz minden Watch-felhasználónak, a megannyi új virtuális számlapon túl ezúttal a pulzus és a szívritmus alaposabb monitorozásra is felhívják a felhasználók figyelmét.

Ugyanakkora, mint a második generáció, tehát az előd
Ugyanakkora, mint a második generáció, tehát az előd [+]

Nem utolsó sorban pedig bemutatkozott a harmadik generációs óra, ami igazi szabadságot adhat a vásárlóknak, hiszen a hozzá tartozó telefontól teljesen függetlenül is tud működni: így elég lesz az óránk ahhoz, hogy 40 millió zeneszám közül válasszuk ki a kedvencünket. Frissítették a rendszerchipet, az Apple W2 névre hallgató, új kétmagost 70%-kal gyorsabbnak mondják elődjénél, gyorsabb lett a Wi-Fi kapcsolata és energiahatékonyságban is tudtak fejleszteni.

A WatchOS is frissült, negyedik főverziójánál jár
A WatchOS is frissült, negyedik főverziójánál jár [+]

Hiába apró egy nanoSIM, egy ekkora eszközbe – ami mellesleg semennyit nem nőtt az előző generációhoz képest – túl nagy lenne, így eSIM-et használnak az LTE- és UMTS-kapcsolat megvalósításhoz. Ugyanúgy megvan a GPS és a vízállóság, mint az előző generáció esetén. Siri mostantól beszélni is tud az órán, telefonbeszélgetéseket pedig a hasonló óráknál megszokott módon, Knight Rider-stílusban, beépített hangszóró segítségével intézhetünk el.

329 és 399 dolláros kezdő árcímkéről beszélhetünk
329 és 399 dolláros kezdő árcímkéről beszélhetünk [+]

Szeptember 22-étől szállítják az újdonságot, de az első merítésben továbbra sem vagyunk benne, Ausztria a legközelebbi ország, ahol várhatóan azonnal meg lehet majd rendelni, de az LTE-képességre még egyelőre ne számítsunk, ez már a szolgáltatókon múlik. A harmadik generáció is jön hagyományos, mobilhálózati képességek nélküli változatban: LTE nélkül 329 dollárt (körülbelül 85 000 forintot) kérnek érte Amerikában, LTE-vel pedig 399-et (azaz nagyjából 102 000 forintot).

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.