Szétszedték az LTE-s Apple Watch 3-at

Hirdetés

A legérdekesebb termékek debütálása utáni időben mindig megérkeznek a strapatesztek, a végleges benchmark-eredmények és a szétszedések, az Apple frissen bemutatott órája most ez utóbbin van túl. A legújabb modell fő újítása a 4G-képes példányok megérkezése, nem véletlen, hogy ezek is a legnépszerűbbek, és azon sem lepődünk meg, hogy a strukturális változások főleg ebből adódnak.

Minimálisan nőtt az akkumulátor
Minimálisan nőtt az akkumulátor [+]

Az antenna a kijelző paneljében helyezkedik el, akár csak az NFC-modul. A szalagkábelek és csatlakozók értelemszerűen aprócskák, de kis odafigyeléssel könnyen bonthatók. Az óraház jelentős részét a Taptic Engine fantázianevű rezgőegység és az akkumulátor foglalja el, ez utóbbi minimálisan növekedett, 279 mAh kapacitású lett 273 mAh helyett, ha a 38 mm-es modelleket nézzük. Ez a néhány mAh elvileg pont elég ahhoz, hogy stagnáló üzemidőt kapjunk az új Apple S3 hardverrel és a továbbfejlesztett kommunikációs képességekkel.

A bontáshoz csak tapasztatlak álljanak neki
A bontáshoz csak tapasztaltak álljanak neki [+]

A töltőport és a hangszóró külön cserélhető, a szerelés eszközigénye pedig megfelel a legtöbb hasonló órának, ám a bontásnak így is csak az lásson neki élesben, aki elég tapasztalattal és precizitással közelíti meg. Ahogy az már a bemutatón elhangzott, az új Apple Watch belsejében eSIM végzi a dolgát, ám itthon ez még nem nyerte el végleges formáját, így hivatalosan az új órából is csak a hagyományos modell startol.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés