Garanciában cseréli az Apple a megrepedt Watch 2 és 3 kijelzőjét

Szériahibának tűnő jelenség ütötte fel a fejét, amit az Apple világszerte ingyenesen javít.

Hirdetés

Minden bizonnyal szériahibáról lehet szó, mivel az Apple nemzetközi csereprogram keretében ingyenesen vállalja az Apple Watch 2 és Apple Watch 3 hibájának javítását. A 38 és 42 milliméteres alumínium házas Watch 2, 3 és Nike+ modellek védőüvege az alábbi képen látható módon, minden különösebb, nem rendeltetésszerű behatás hiányában is képes megrepedni, amiért a gyártó világszinten vállalja a felelősséget, az igény viszont főszabály szerint a vásárlás helye szerinti országban vagy régióban érvényesíthető.

[+]

A készülékek javítása a bevizsgálással együtt körülbelül öt munkanapot vesz igénybe, az esetleges egyéb hibákat már térítés ellenében, de a kijelzőcsertét megelőzően kötelezően elvégzik a szervizek. Az érintett modellek esetében a vásárlás dátumától számított három éven belül vagy a program bejelentését követő egy éven belül igényelhetünk javítást, az a feltétel érvényes, amelyik hosszabb időtartamot fed le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett az negyedik Apple Watch

    40 és 44 milliméteres kivitelekben, nagyobb kijelzővel, erősebb hangszóróval, EKG-szenzorral és Bluetooth 5.0-val kerül piacra.

  • Szétszedték az LTE-s Apple Watch 3-at

    Az apróbb változtatások jellemzően a mobilinternet-képességnek köszönhetők, ám azt továbbra sem tudni, itthon mikor lesz eSIM.

  • Íme, az új Apple Watch 3 (LTE)

    Állítólag a cupertinói cég gyártja a legnépszerűbb órát a világon, ennek örömére bemutatták az LTE-képes Apple Watch-generációt, ami már az új OS 4-gyel jön.

Hirdetés