Ilyen lehet a jövő HTC csúcskészüléke

Koncepcióvideót mutatott be a HTC egyik csapata, a bibi csak az, hogy belső használatra. Ám Evan Blass hozzájutott és közzétette az érdekes felvételt.

Hirdetés

A Snapdragon 400-as Desire 10 Lifestyle-lal a HTC tegnap tett egy döbbenetes lépést visszafele az időben, a márka rajongóinak tehát remek hír a mai, hogy házon belül már a jövőn dolgoznak. Kiszivárgott ugyanis egy rövid termékbemutató koncepcióvideó, egy vélhetően csak virtuális formában lévő okostelefonról, amely elhagyja a fizikai gombokat. A klip rövid időre felkerült  a netre, és Evan Blass lecsapott rá, mielőtt eltávolították. Azóta pedig a HTC is elismerte, hogy tőlük származik, ám belső használatra szánták, és nem egy készülőfélben lévő mobilt mutat körbe.

A koncepciótelefon legnagyobb trükkje az, hogy elhagyja a gombokat az oldalakba épített érintőpanel érdekében. Ez nem teljesen újdonság, hiszen az oldalkeret nélküli Nubia Z9 és Z11 is bevet valami hasonlót, bár a gombjait nem hagyta el, míg akad Huawei/Honor készülék, amelynek az ujjlenyomat-olvasója működik másodlagos érintőpanelként. A HTC megoldása mindenesetre bármely appban bevethető hangerőszabályzásra, a kereső és gyorsindító előhívására és egyéb feladatokra anélkül, hogy a kijelzőhöz hozzá kellene érni.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Desire sorozat két új tagja

    A gyártó szerint az eddigi legjobb Desire készülékeket rakták össze, melyek méltóak az eredeti Desire örökségéhez.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés