Bemutatkozott a Desire sorozat két új tagja

A gyártó szerint az eddigi legjobb Desire készülékeket rakták össze, melyek méltóak az eredeti Desire örökségéhez.

Hirdetés

Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected Devices Business területének elnöke szerint a mai bejelentés a legnagyobb megújulást jelenti a Desire család történetében. A két középkategóriás újdonság nagyon igyekszik kiemelkedni a kínálatból, így a HTC Desire 10 pro 20 megapixeles hátlapi kamerát és ujjlenyomat-olvasót, míg a HTC Desire 10 Lifestyle a HTC 10-ben megismert HTC BoomSound™ Hi-Fi Editiont és 24 bites nagyfelbontású hangzást tud felmutatni.


HTC Desire 10 pro

Mindkét eszköz 5,5 hüvelykes megjelenítővel bír, de míg a HTC Desire 10 pro Full HD-val, addig a Lifestyle csak 1280 x 720-as felbontással gazdálkodik. A pro milliméterekben mérhetően, de kicsit kisebb, a burkolat alatt a MediaTek Helio P10-es SoC-ja dolgozik, vagy 3 GB rendszermemória társaságában a 32 GB-os verzió esetén, vagy 4 GB operatív memóriával a 64 GB belső tárhellyel szerelt kiadásban.Az előlapi kamera is tekintélyes szenzort rejt, így szelfizni 13 megapixel segítségével tudunk, hátulra pedig a már említett 20 megapixeles modul került, lézeres autofókusszal.

HTC Desire 10 Lifestyle
HTC Desire 10 Lifestyle

A Lifestyle által körülhatárolt 156,9 x 76,9 x 7,7 milliméteren belül Qualcomm Snapdragon 400-as chipset és kiszereléstől függően 2 vagy 3 GB rendszermemória lakik, 16 vagy 32 GB tárhellyel egyetemben. Kamerázni itt már csak 13 megapixeles felbontásban tudunk a főegységgel, míg önfotót 5 megapixel terjedelemig lőhetünk, cserébe van BoomSound és nagyfelbontású hangzás. Az energiaellátásról a pro esetében 3000, míg a Lifestyle esetében 2700 mAh-s telep gondoskodik. Az árazásról a HTC hivatalosan még nem közölt információkat.

Azóta történt

Előzmények

  • Pár napon belül bemutatkozik a HTC Desire 10-széria

    A cég legújabb, középkategóriás okostelefonjai hátlapjukon hordhatják az ujjlenyomat-olvasójukat, ahogy azt annak idején a One Max-szel elkezdték.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés