Záporoznak a G6 és S8 kémfotók és renderek

Hirdetés

A komoly konkurencia kölcsönösen arra készteti az egy versenyben induló feleket, hogy a másikat túllicitálva rukkoljanak elő valami még érdekesebbel, és jelen állás szerint úgy tűnik, az LG és a Samsung is hasonlóan látja a jövőt: a képernyő megnyújtásával az előlapon és a kijelzősarkak enyhe lekerekítésében.


A kijelző domináns LG G6 és szálcsiszolt fém burkolata. Forrás: 9to5Google [+]

A fenti, 9to5Google-től érkezett dupla kémfotó megerősíteni látszik az eddigi, ellenőrizetlen bizonyítékokat, plusz összecseng az LG saját előzeteseivel, amelyek 2:1 vagy 18:9 arányú képernyőt ígérnek. A koreai óriás igen hatékonyan száműzi az előlapról a felesleget, a hátlapról pedig a moduláris szétválasztásért felelős részeket, a G6 tehát valóban unibody készüléknek tűnik, elzárt teleppel.

A G6 renderképe
A G6 renderképe (forrás: Evan Blass) [+]

Ha mindez nem elégítené ki a kéminformációk rajongóinak szomját, Evan Blass közölt egy védőtokos renderképet is, ugyanilyen formavilággal, bár képernyőívek nélkül a sarkoknál. Mindazonáltal annyi a hasonlóság, hogy lényegében borítékolható a G6 ilyesfajta külleme a dupla hátlapi kamerarendszerrel és az ugyancsak ottani ujjlenyomat-olvasóval.

A Galaxy S8 renderképe
A Galaxy S8 renderképe (forrás: Evan Blass) [+]

Blass munkamorálja a nemhivatalos anyagok szivárogtatásában páratlan: az LG üdvöskéje mellett mindjárt a Galaxy S8-ról is közölt egy renderképet, hasonló védőtokkal, és összetéveszthetetlenül hasonló koncepcióval: közös lehet az előlapi felesleg leradírozása és a képernyő megnyújtása, plusz az ujjlenyomat-olvasó hátra helyezése. Itt nyilván az ívelt kijelző jelenti az extrát, már annak, aki ezt plusztudásnak számolja.

Még egy adag S8 renderkép
Még egy adag S8 renderkép (forrás: SamMobile) [+]

Ha ez sem volna elég, még pár védőtokos renderkép felbukkant a SamMobile jóvoltából, hasonló Galaxy formavilággal. Ha ehhez hozzávesszük azon értesüléseket, miszerint az S8 és az S8 Plus Kínában 6/64 gigabájtos RAM/tárhelyopcióval nyit (a másik kiszerelés 6/128 gigabájtos lehet), kevés titok marad annak ellenére, hogy a Samsung zászlóshajója várhatóan csak március végén mutatkozik be, és áprilisban kerül piacra, ugyanazon forrás szerint jó kövér, 950 dolláros árcímkével (275 ezer forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés