Így nézhet ki a tömzsi Xperia 1 VI

Több oldalról megcsodálható a közelgő Sony csúcskészülék.

Egyre kevesebb kétség maradt afelől, hogy a Sony dobja a 21:9-es, ultraszéles képarányt mobilpaneljai esetében: most már az Android Headlines renderein is egy tömzsibb készülék pillantható meg, igaz: a nagyjából 20:9-es arány még mindig elég keskeny és hosszúkás kivitelt jelent, mivel a Sony a szokásosnál több kávát használ alul-felül a hangszórók és a szelfikamera miatt.


(forrás: Android Headlines) [+]

A forrás a képek mellé adatokat is tud mondani: az Xperia 1 VI saját elődje 165 x 71 x 8,3 milliméteréről 161,9 x 74,5 x 8,4 milliméterre válthat, a 6,5"-es képátló maradhat. Ugorhat a 4K közeli, szuperéles, ám szintén nem annyira praktikus felbontás, még a készüléket a Snapdragon 8 Gen 3 hajthatja meg. Pontos bemutatódátum egyelőre nincs.


(forrás: Android Headlines) [+]

 • Kapcsolódó cégek:
 • Sony

Azóta történt

Előzmények

 • Dobhatják a mozis képarányt az idei Sony Xperiák

  Van két kép, amiken az új modellekhez készült védőtokok láthatók: alacsonyabb és szélesebb formájú Sony telefonok várhatók a hatodik generációban.

 • Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?

  Kivették a harmadik szenzort, mondván hogy elég lesz kettő is. A főkamerát felturbózták, minden más pedig kábé olyan, mint tavaly.

 • Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker

  Ad és el is vesz a Sony a negyedik generációs Xperia 5-tel, a szolgáltatáscsomag továbbra is sokoldalú, a külső továbbra is egyedi, az ár pedig továbbra is magas.

 • Sony Xperia Pro-I - csak műértőknek

  Hazánkba jelentős késéssel, de eljutott az a Sony mobil, ami már kompakt fényképezők szenzorához hasonló méretűvel dolgozik. Az 1.0 típusú Exmor RS pedig nem az egyetlen, amivel a fotósoknak kedveskedik az Xperia Pro-I.

Hirdetés