Igazi csúcsmodell lesz az Oppo Find X

Pontosan egy hét múlva, a párizsi Louvre-ban kerül bemutatásra az Oppo által a jövő készülékeként aposztrofált csúcsmodellje, amire mindössze csak négy évet kellett várni. Már, ha jobb híján az Oppo Find 7-et tekintjük a Find X közvetlen elődjének. Az előzetesek nem igazán voltak árulkodóak a specifikációt illetően. Mostanáig. A legújabb hivatalos anyag már megerősíti a TENAA jóvoltából sejtett információkat, másrészt egyértelműen utal a bemutató helyszínére is.


[+]

Az eddigiekkel ellentétben most nem a készülék kialakítása a hangsúlyos, ami olyan egzakt fogalmakkal írható le, mint futurisztikus és gyönyörű, hanem a hardver. Az évek során mindig az aktuális Qualcomm csúcslapkával vizionálták az igen lassan érkező Find modellt, így evidens volt, hogy idén a Snapdragon 845-re számított mindenki. Helyesen. A Find X a jelneleg elérhető legerősebb szettel, 8 GB operatív memóriával és 256 GB belső tárhellyel fog bemutatkozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb Find X-jel az Oppótól

    Jövő héten mutatkozhat be az évek óta parkolópályára tett Oppo Find-széria legújabb, csúcskategóriás terméke.

  • TENAA-nál az Oppo Find X

    A másfél hét múlva bemutatkozó csúcsmobilt a Kínai Hírközlési Hatóság végigmérte, több tulajdonságát pedig papírra vetette.

  • Idén jön az Oppo Find X

    Az Oppo Find szériájának következő modelljére nagyjából négy éve várunk minden évben az aktuális csúcshardverrel.

Hirdetés