Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Menőbb lehet a Find X a Vivo Nexnél

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Oppo

A legfrissebb előzetes szerint nem lesz notch az Oppo Find X előlapján, az alsó káva pedig a Vivo Nex "állánál" is keskenyebb lehet.

Holnap, Párizsban mutatkozik be az Oppo Find X, és a gyártó visszatérése a csúcskategóriába nagyszabásúnak és emlékezetesnek ígérkezik. Jegyezzük meg persze, hogy a Lenovo is felkorbácsolta a kedélyeket, aztán a Z5 az előzetesek ellenére mégiscsak szenzorszigettel futott be.

Az Oppo Find X friss posztere 90% feletti képernyőarányt ígér
Az Oppo Find X friss posztere 90% feletti képernyőarányt ígér (forrás: Oppo) [+]

Nem úgy a kétféle hardverrel szerelt Vivo Nex, és ha már az egyik BBK Electronics kötelékébe tartozó márka eltüntette a bevágást felülről, nem volna sokkoló egy másiktól ugyanezt látni, bár akadt már Find X renderkép, amelyen éppenséggel volt szenzorsziget.

Az Oppo weibós oldalán viszont még egy Nexnél is képernyődominánsabb készülék pillantható meg, ívelt kijelzővel a két hosszanti szélen, gyakorlatilag nulla kávával felül és egész vékony sávval alul. Venya Geskin számolgatása (és talán saját gyártású, a hírben másodikként megpillantható) renderképe szerint ez akár 93,8%-os előlapi képernyőarányt is jelenthet, persze valahogy az Oppónak is meg kell majd oldania az előlapi kamera elhelyezését.

Az Oppo N1 elforgatható kamerája
Az Oppo N1 elforgatható kamerája (forrás: Android Central) [+]

Ez persze nem ismeretlen terep a gyártónak: az Oppo N1 például előre forgatható hátlapi kamerát kapott, a Vivo Nex pedig ugye motorikusan kiemelkedőt. A Find X akár a kettőt is kombinálhatja, és talán az alább kiszivárgott videón látható, hátsó kamerarendszer emelkedik majd fel. Vagy nem, és kedd délután egészen másfajta phablet mutatkozik be.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.