Hirdetés

IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től

Az AGM X6 Phantom megjelenésével és beépített hőmérőjével tűnik ki a márka termékei közül.

Átlátszó műanyagból van az AGM X6 Phantom kerete és hátoldala, a telefon pedig alig nagyobb a Galaxy S24 Ultránál. Ennek ellenére IP68/IP69K és MIL-STD-810H szabványnak megfelelően víz- és porálló, illetve 1,5 méteres magasságból történő eséseket is túlél a gyártó szerint. A hátlapon az 50 megapixeles kamera mellett van egy hőmérő is, ez tárgyak és bőr hőmérsékletének megállapítására is képes az AGM szerint -30C és 300C közötti tartományban.

Hirdetés

Az X6 Phantom áttetsző hátlappal. Akinek ez túl sok lenne, annak opció sima fekete színben is a készülékAz X6 Phantom áttetsző hátlappal. Akinek ez túl sok lenne, annak opció sima fekete színben is a készülék Az X6 Phantom áttetsző hátlappal. Akinek ez túl sok lenne, annak opció sima fekete színben is a készülék [+]

A hardver ezt leszámítva átlagosnak mondható. A 6,78 hüvelykes LCD kijelző felbontása 1080 x 2460 pixel. A beépített akkumulátor 5000 mAh-s, van tölteni USB-C csatlakozón keresztül lehet, ami mellett van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó is. A RAM 8 GB, a tárhely 128 GB, a telefon pedig 5G-képes az Unisoc T750 integrált modemjének hála.

Strapabíró háza ellenére egész vékony az X6 Phantom
Strapabíró háza ellenére egész vékony az X6 Phantom [+]

A tiszta Android 14-et futtató telefonon van ujjlenyomat-leolvasó és egy programozható oldalsó gomb is. Adott a hátlap alatt az NFC chip is, így lehet a telefonnal boltban is fizetni. A készülék ára 249 euró, ennél olcsóbb ajánlat a gyártó kínálatában az AGM H Max.

AGM H Max
AGM H Max [+]

A H Max is Unisoc T606-ra épül, tehát ez csak 4G-s készülék. Ezen is van ujjlenyomat-leolvasó, van benne NFC, és Android 14-et futtat. A RAM mennyisége ugyanakkor csak 4 GB, a tárhely egységesen 128 GB. A 10 000 mAh-s akkumulátor a különlegessége a készüléknek, a 6,56 hüvelykes LCD panelen a 720 x 1600 pixel viszont kicsit kevésnek tűnik. A telefont az AGM olcsóbban fogja adni elmondásuk szerint, mint az X6 Phantomot, viszont pontos árat egyelőre nem mondtak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés