Hirdetés

IFA 2019: EMUI 10-zel érkezik két új P30 Pro színváltozat

Az új rendszerverzió nyílt bétája szeptemberben indul és még ősszel befut az Android 10 update, két új P30 Pro színváltozat viszont már most EMUI 10-et futtat.

Hirdetés

Lehetőségünk volt kipróbálni az Android 10-en alapuló EMUI 10-et a Huawei P30 Prón, és bármi is lesz a Mate 30-ak sorsa az operációs rendszer és a Google szolgáltatások tekintetében, a tavasszal piacra került modell gond nélkül válthat szoftvergenerációt.

A bétás EMUI 10 és a P30 Pro tesztasztalunkon
A bétás EMUI 10 és a P30 Pro tesztasztalunkon [+]

A zárt teszt után szeptemberben indul a P30 család nyílt béta programja, és november környékére ígéri a gyártó a végleges, Android 10-en alapuló rendszer közzétételét.

A két út P30 Pro színváltozat már Android 10-et futtat
A két út P30 Pro színváltozat már Android 10-et futtat [+]

Tapasztalataink szerint egyébként az EMUI 10 készülőfélben is elég stabil rendszer, és a Huawei is így gondolhatja, az IFA-n bemutatkozott két új színvariáció ugyanis már ezt futtatja, és vele együtt éjszakai szelfi kameramód és új videoszerkesztő is elérhető.

A félig matt, félig fényes dizájn a Google telefonokról lehet ismerős
A félig matt, félig fényes dizájn a Google telefonokról lehet ismerős [+]

A kettéosztott hátlapi dizájn a Pixel telefonokról lehet ismerős, és nem is néz ki rosszul a kétharmad matt, egyharmad csillogós felület, ekként kiemelve a kamerarészt felül. A kékes és rózsaszínes változatok a mystic blue és misty lavender fantázianeveket kapták, és a nemzetközi piacokon szeptember 7-től lesznek elérhetők, elvileg EMUI 10-zel.

Előzmények

Hirdetés