IFA 2019: EMUI 10-zel érkezik két új P30 Pro színváltozat

Lehetőségünk volt kipróbálni az Android 10-en alapuló EMUI 10-et a Huawei P30 Prón, és bármi is lesz a Mate 30-ak sorsa az operációs rendszer és a Google szolgáltatások tekintetében, a tavasszal piacra került modell gond nélkül válthat szoftvergenerációt.

A bétás EMUI 10 és a P30 Pro tesztasztalunkon
A bétás EMUI 10 és a P30 Pro tesztasztalunkon [+]

A zárt teszt után szeptemberben indul a P30 család nyílt béta programja, és november környékére ígéri a gyártó a végleges, Android 10-en alapuló rendszer közzétételét.

A két út P30 Pro színváltozat már Android 10-et futtat
A két út P30 Pro színváltozat már Android 10-et futtat [+]

Tapasztalataink szerint egyébként az EMUI 10 készülőfélben is elég stabil rendszer, és a Huawei is így gondolhatja, az IFA-n bemutatkozott két új színvariáció ugyanis már ezt futtatja, és vele együtt éjszakai szelfi kameramód és új videoszerkesztő is elérhető.

A félig matt, félig fényes dizájn a Google telefonokról lehet ismerős
A félig matt, félig fényes dizájn a Google telefonokról lehet ismerős [+]

A kettéosztott hátlapi dizájn a Pixel telefonokról lehet ismerős, és nem is néz ki rosszul a kétharmad matt, egyharmad csillogós felület, ekként kiemelve a kamerarészt felül. A kékes és rózsaszínes változatok a mystic blue és misty lavender fantázianeveket kapták, és a nemzetközi piacokon szeptember 7-től lesznek elérhetők, elvileg EMUI 10-zel.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés