Idén már nem jön Windows 10 frissítés

A Microsoft korábban már bejelentette, hogy minden olyan készülék megkapja a Windows 10 frissítést, amin Windows Phone 8.1 fut. A redmondi cég eddig nem közölt időpontot a csomagok kiadásával kapcsolatban, ám most megszólaltak az ügyben. A bejelentés szerint idén már semmiképpen sem szabad számítani a legújabb operációs rendszerre, erre valamikor a következő év elején fog sor kerülni.

A Microsoft Lumia 950 XL-en már gyárilag Windows 10 fut
A Microsoft Lumia 950 XL-en már gyárilag Windows 10 fu [+]

A nagyobb gond, hogy a Microsoft még egy szót sem ejtett arról, hogy a telefonokon minden szolgáltatás elérhető lesz-e, vagy lesznek a korlátozások, továbbá azt sem lehet tudni, hogy mikor és mire jön majd a Windows 10. Persze szivárogtak már ki dokumentumok az üggyel kapcsolatban, ám ezeket egyáltalán nem szabad készpénznek venni. A 2016 elején az jelenthet szinte bármit, januártól egészen áprilisig bezárólag. Az új szoftverre persze megéri várni, hiszen látványosabb lett a felület, plusz funkciókat is kapott a W10, ami még gyorsabb működést tesz lehetővé, és történtek olyan apró előrelépések, melyek a felhasználók kényelmét szolgálják.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

  • Microsoft Lumia 550 - szellőztetés, friss levegő

    A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.

Hirdetés