Hirdetés

Idén is a Huawei kapta a legjobb okostelefonnak járó díjat

A legefejlettebb viszont OnePlus gyártmány, míg a legjobb vétel ár/érték arányban... Úgyis mindenki tudja.

Hirdetés

European Imaging and Sound Association minden évben felméri a kínálatot és díjazza a legjobbnak vélt készülékeket. A JBL általában tarol a hordozható hangkeltők mezőnyében, idén is a Reflect Flow lett a legjobb az Earbuds kategóriában, a vezeték nélküli fülhallgatók kategóriát viszont a OnePlus Bullets Wireless 2 nyerte. A mobilok között a OnePlus 7 Pro a legfejlettebb modell UFS 3.0-s tárolóval, 12 GB RAM-mal, Snapdragon 855-tel és pop-up előlapi kamerával.


[+]

A legjobb vétel ár/érték arányban az EISA szerint is a Redmi Note 7, a legjobb okostelefon pedig idén is a Huawei gyártósorairól gördült le. A P30 Pro az erős hardvernek, a jó üzemidőnek, a kimagasló kameraképességeknek és az általános felhasználói élménynek köszönheti az elismerést, ahogy tavaly a Huawei P20 Pro is. A Honor 20 Pro pedig a Lifestyle kategóriában nyert, jelentsen ez bármit is. Valószínűleg a középkategóriás eszközök közül válogattak.


Azóta történt

Előzmények

  • Honor 20 - jobb későn, mint soha!

    Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

Hirdetés