Honor blog: Itthon is kapható a Honor 20 Pro új színe

A Honor 20 Pro a cég jelenlegi csúcsmodellje, ami hardveres és kamerás adottságain túl külsejében is erősen megnyilvánul: londoni bemutatóján hosszú percekig tárgyalták azt a különleges, többlépcsős eljárást, amivel a többrétegű üveg hátlap sokszínű tükröződését meg tudták csinálni: az alsó réteget több millió beágyazott miniatűr prizmával készítik el, erre jön a színréteg, és végül maga az üveg.

[+]

Eleinte csak sötétebb színek voltak elérhetők a Pro esetén, most, a tél közeledtével viszont stílszerűen a fehér szín érkezett meg izlandi jégvirág fantázianévvel, ami a cég szerint fényviszonyoktól függően világoskéktől egészen a világos rózsaszínig többféle színben tükröződik.


[+]

A fehér hátlap ellenére maradt fekete a kijelző körüli rész, viszont a gyári, lecserélhető rendszertéma is követi a világos alapokat, ám nem ez a Honor legfőbb szoftveres híre, hanem az, hogy a Honor 20 Pro mobilokra még 2019 végén jön az Android 10-re épülő Magic UI 3.0, olyan extra funkciókkal, mint a magazinszerűen lapozható tartalomgyűjtő oldal, és a rendszerszinten aktiválható, szembarát sötét mód. A mobil a hivatalos forgalmazóknál bruttó 199 990 forintos fogyasztói áron érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények