HTC Accord – további részletek

Hirdetés

A Microsoft univerzális tartozékok iránti törekvésének megfelelően a HTC első Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülékének rendszercsatlakozója is a telefon alsó részének közepén foglal helyet, mely már szinte előre vetíti a szabványos dokkolók és kihangosítók eljövetelét. A HTC Accord kapcsán ezen túlmenően megerősítést nyert az olvasatlan üzenetekre és elmulasztott hívásokra figyelmeztető LED-es jelzőfény jelenléte is, mely közvetlenül a hangszóró mellé került elhelyezésre. A jövevény specifikációjáról egyelőre annyit tudni, hogy 4,3 hüvelykes, 720x1280 képpontos HD kijelzővel, 8 megapixeles kamerával, 1,5 GHz-es kétmagos Qualcomm processzorral, 8 vagy 16 GB belső memóriával, 1 GB RAM-mal, microSDHC foglalattal és NFC modullal a fedélzetén érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Univerzális tartozékok WP8 mobilokhoz?

    Szabványos rendszercsatlakozó elhelyezéssel szeretné a kiegészítőgyártók számára vonzó alternatívává tenni a Microsoft az új Windows Phone modelleket.

  • Ilyen lesz a HTC Accord?

    A HTC egyik Windows Phone 8 modelljének feltételezett sajtófotóján különös módon még a régi kezelőfelület látható.

  • Hatalmas árvágásra készül a HTC

    A One sorozat vártnál jóval gyengébb szereplése miatt jelentős árvágást fontolgat a prémium szegmensre fókuszáló tajvani cég.

  • WP blog: WP8-as pletykák

    Megnéztük, a pletykák alapján mire számíthatunk a közelgő WP8-as bejelentések során.

Hirdetés