Honor blog: Érkezik a MagicWatch 2

Helyet cserélt a névpár, viszont az okosórás alapkoncepció a személyre szabható felülettel és a kedvező árral megmaradt, és a várható üzemidő is jó.

Január 20-tól Magyarországon is elérhető a Honor új okosórája, a MagicWatch 2. Az új kütyü a jó megjelenésű, méretes, óraszerű órák táborát erősíti, 361L rozsdamentes acél tokozása kétféle méretben kerül gyártásba, 42 és 46 milliméteres átmérővel találjuk majd meg a boltok polcain.

A termék tizenöt sporttevékenységet támogat, összesen nyolc, szabadban végezhető és hétféle beltéri sport szerepel a listán, továbbá kiemelték, hogy vízben is képes figyelni a pulzusszámot. Futóknak jó hír, hogy a MagicWatch 2 ehhez a tevékenységhez nem csak aktivitáskövetést kapcsol, hanem lépésről lépésre felépített futótanfolyammal teszi hasznossá a sportra szánt időt, nem mellesleg jutott bele GPS-vevő is.

Mindkét eszköz 326 ppi pixelsűrűségű AMOLED kijelzőt kapott, ami a 46 milliméteres, tachymeterrel felszerelt modell esetében 1,4 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású megjelenítőt jelent, míg a kisebb kapcsán 1,2 hüvelykről és 390 x 390 pixelről beszélhetünk.

[+]

Beépített hangszóró csak a nagyobbik kivitelben van, a mobilhoz egyébként Bluetooth segítségével kapcsolódik az óra, és a bejövő hívásokat nyilván kezelhetjük róla. A 46 milliméteres változathoz meglepően jó, akár 14 napos üzemidőt mondanak, a kisebbik, 42 milliméteres változat 7 napot bír átlagos használatban, rendszeres pulzusméréssel. Január 20-ától a nagyobbik modell lesz megvehető hagyományos fekete színben, szilikon szíjjal, hónap végén érkezik mellé a lenbarna kivitel, ehhez passzoló bőrszíjjal, 67 990 forintos áron. A 42 milliméteres változat februárban érkezik.

Sajtóelismerésekből is bőven jutott a Magic Watch 2-nek a CES-en
Sajtóelismerésekből is bőven jutott a Magic Watch 2-nek a CES-en [+]

Szintén ehhez a márkához kapcsolódóan érkezett egy hír, miszerint 2019-ben jelentős piaci növekedést értek el a Kínán kívüli piacokon. A tavalyi év első három negyedévében 21 százalékos növekedést ért el a leszállított okostelefonok darabszámát illetően a Honor, az azt megelőző év ugyanezen időszakához képest, de ami még érdekesebb, hogy viselhető eszközök terén 1333 növelték a leszállított darabszámot. Az egyik legfontosabb piacukon, Oroszországban a márka már 25 százalékos piaci részesedéssel bír az IDC jelentése szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés