Érkezik a Honor Watch Magic 2 is

Az 5G képes Honor V30 mellett a Watch Magic utódja is bemutatkozik november 26-án.

Az 5G képes Honor V30 nem egyedül mutatkozik be november 26-án. A Honor Watch Magic utódja kétféle kivitelben folytatja a szériát, amiről a GSMArena nem csak skiccekkel, de néhány technikai információval is rendelkezik. Az alapmodell dizájnban nem sok különbséget mutat eddig a tavalyi kivitelhez képest, viszont jelentősen megnövekszik a kijelző. A fix lünetta továbbra is megmarad, a koronák viszont nem csak nyomásra reagálhatnak, de tekerésre is, ami a UI kezelését teszi kézenfekvőbbé.

A funkciógyűrű nélküli modell méretéről egyelőre nincsenek információk, de ha a Watch Magic 2 46 milliméteres lesz, erősen esélyes egy kompaktabb, hölgyek számára is ideális méret, és a lünetta helyett 2.5D üveget kap. Új funkciókról még nem esett szó, nyilvánvalóan marad viszont a vízállóság, a pulzusszenzor, a beépített GPS és az OLED panel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor Watch Magic - elvarázsolt idő

    A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.

Hirdetés