MWC 2016: A ZTE Axon Max is a kezünkbe akadt

Hirdetés

Még karácsony előtt debütált a ZTE hatalmas phabletje, amit végre lehetőségünk nyílt közelebbről is szemügyre venni. Az Axon Max névre keresztelt mobil egész jól néz ki, a fém és az üveg a minőségi anyaghasználat következménye, a hátlapon lévő varrás szerű minták pedig eleganciát kölcsönöznek. Az előlapon egy 6 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panel tündököl, gyönyörűen jeleníti meg a színeket, a maximális fényerő azonban csak átlagosnak mondható.


[+]

A képernyővel a Snapdragon 617 chipsetnek, valamint a benne található nyolcmagos processzornak, a 3 gigabájt RAM-nak és az Adreno 405 grafikus gyorsítónak kell megküzdenie. A 160 x 80 x 7,5 milliméteres dimenziókkal rendelkező készüléknek belsejében egy 32 gigabájtos adattároló lelhető fel, ami microSD kártyával bővíthető. Az Axon Max két SIM-et kezel, az energiaellátásért a 4140 mAh kapacitású akkumulátor a felelős, ami támogatja a QuickCharge 2.0-s gyorstöltést.


[+]

Fényképezni elsősorban az f/1.9 rekesztértékű, PDAF autofókusszal ellátott 16 megapixeles hátlapi kamerával lehet, ami alatt egy ledes villanó és egy ujjlenyomat-olvasó is található, az előlapi szenzor 13 megapixeles fotókat készít. A 24 bites AK4961 audiochippel ellátott mobil ára Kínában 2799 jüanba kerül, európai értékesítésről egyelőre nem esett szó.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés