Hivatalos(nak tűnő) renderen a OnePlus 11

Startra kész, mégsem fut be idén a következő Never Settle csúcskészülék.

BBK-s gyártója válogatja, mikor mutatja be Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt csúcskészülékét – a Vivo X90 Pro+ például már túl van a premieren, az iQOO 11-é a küszöbön, a OnePlus viszont várhatóan csak 2023-ban leplezi le saját elit versenyzőjét – a legfrissebb pletyka szerint a Pro tagot elhagyva.

Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro.Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro. A OnePlus 11 (Pro) nem hivatalos rendereken (forrás: SmartPrix / OnLeaks) [+]

Leplezni mondjuk szó szerint nem sikerült: előbb nem hivatalos renderképek formájában bukkant fel, most pedig véglegesnek tűnő felvételen látható a OnePlus 11, és ha már szóba került a nevezett Vivo, a Never Settle mobil is ragaszkodhat az aszimmetrikusan tájolt kameratárcsához, ami szerintem olyan trend, amiért senki nem indított online petíciót. Mondjuk ettől még karakteres.


(forrás: Gadget Gang) [+]

A lényeg persze nem a küllemen, hanem az összeszerelés minőségén és a belbecsen lesz, kezdve a Snapdragon 8 Gen 2 által meghajtott OxygenOS 13 felülettel, aminek a sebességére aligha lesz panasz – főleg 16 GB RAM-mal a topkiadás esetében, ami szintén szerepel a pletykák között. Ugyanígy 16 megapixeles előlapi és 50 + 48 + 32 megapixeles hátlapi kamerákról is regélnek, illetve 6,7"-es QHD AMOLED panelről és 5000 mAh-s, 100 watton tölthető telepről. A Gadget Gang valamikor 2023 első negyedévére ígéri a premiert – a OnePlus 10 Pro január 11-én lesz egy éves.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés