Hivatalos: október 15-én jönnek a Pixel 4-ek

Szinte minden információ megvan már róluk, a bemutató időpontját azonban csak most árulta el a cég.

A régóta ismert Made by Google szlogennel hozza el az új Pixel 4-eszközöket a keresőóriás, a rendezvény a korábban vártaknak megfelelően október 15-én kerül megrendezésre New York City-ben, ezt jelentették be frissen. A Pixel 4 5,7"-es, a Pixel 4 XL pedig 6,23/6,3"-es OLED panelt kínál 90 Hz-s képfrissítéssel és aránylag vaskos felső kávával, cserébe többelemes előlapi kamerarendszer kerül bele, ami gyors és biztonságos 3D-s feltérképezést adhat az eszköz feloldásához.

Széles látószögű kamera nem, zoomoptika viszont kerülni fog a főkamera mellé. A Snapdragon 855 chiphez 6/128 GB-os tároló tartozhat, az akkumulátorok pedig 2800, illetve 3700 mAh-s ok lehetnek a kisebb, illetve nagyobb készülékházhoz kapcsolódóan.


[+]

Minden további információt és új funkciót szűk egy hónapon belül, a premierkor fogunk megtudni.

Előzmények

  • Google Pixel 3a teszt - a Nexus szellem-e?

    A középkategóriát felfelé kitolva kínálja a Google csúcsmobilok letisztultságát és kameráját ez a kedvezőbb árú, bár megkésett formájú referenciatelefon.

  • Beköltözik a házba az új Google termékfamília

    Pixel óriástelefon méretes noccsal, hangszóróra biggyesztett táblagép receptkönyvvel és Chrome OS tablet opcionális billentyűzettel – így látja a Google a jelent és a jövőt.

  • Íme, az új Google termékcsalád

    Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.

Hirdetés