Hat készülék vált itthon EMUI 11-re

Márciusig húszra nő a legfrissebb Huawei rendszerverzió használóinak a száma.

Az elmúlt napokban két birtokunkban lévő Huawei telefon is jelzett: telepíthető az EMUI 11-es főverzió, amit ősszel bétás formában már kipróbáltunk. A P40 Pro és a Mate 30 Pro egyaránt simán letöltötte és telepítette az EMUI 10-ről váltó csomagot, és a P40, a P40 Pro+, a Mate 30, illetve a Mate 30 Pro 5G tulajdonosai is egy sor új szoftverfunkcióval gazdagodhatnak még 2021 előtt.

A Mate 40 Pro EMUI 11-gyel startolt el, a Mate 30 Pro pedig frissítéssel kapta meg
A Mate 40 Pro EMUI 11-gyel startolt el, a Mate 30 Pro pedig frissítéssel kapta meg [+]

Ilyen a kibővített és testreszabható mindig aktív kijelző rengeteg letölthető témával, Piet Mondrian stílusát beleértve. Több új, dinamikus átmenettel bővült az EMUI, és az ablakos, illetve ikonformába lecsukható multitasking is fejlődött, akárcsak a telefon és a Huawei laptop összhangja. Komolyabb szintű titkosítás jár adataink védelme érdekében, és képküldéskor eltávolíthatjuk a személyes EXIF adatokat.

Az EMUI 11 amúgy maradt Android 10-en, de több 11-es funkciót átvett, jövőre pedig már a HarmonyOS 2.0 lehet főszerepben, melynek béta tesztje elindult Ázsiában. Addig, márciusig bezárólag megkapja az EMUI 11-et a Huawei Mate Xs, a Nova 7, a P30, a P30 Pro, a Mate 20, a Mate 20 Pro, a Porsche Design Mate 20 RS, a Mate 20 X, a Mate 20 X 5G, a Nova 5T, a MatePad Pro, a MatePad Pro 5G és a MediaPad M6.

Előzmények

  • Elindult a HarmonyOS béta

    Egyelőre Kínában, ámde elvileg az összes (HMS-en futó) androidos alkalmazás problémamentes elindításával.

  • Huawei Experience: Íme, az EMUI 11

    Pazar mindig aktív kijelző, gördülékeny átmenetek, buborékalkalmazások és hatékony PC-s kapcsolat az újdonságlistán.

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

Hirdetés