2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hat Alcatel mobil szivárgott ki

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: EvLeaks

Az Alcatel 2018-as felhozatalnak tekintélyes hányada felbukkant Evan Blassnak köszönhetően, egy kávamentes különlegességet beleértve.

Hirdetés

Rengeteg okostelefonnal készül az újévre a TCL Corporation kötelékébe tartozó Alcatel brand, amelynek legutóbb nálunk járt készüléke, az Idol 5 plecsnivel távozott. Even Blass nem kevesebb, mint hat készülék jó minőségű renderképét közölte a 2018-as felhozatalból, különösebb extra információk nélkül, így szemünk alapján tudunk rólunk beszélgetni.


[+]

A sort az Alcatel 1X nyitja (balra fent), amely a legszerényebb képességű ajánlatnak tűnik, hiszen csak az Alcatel 3-tól (mellette jobbra) adott az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon.


[+]

A 3-as széria több tagot számlál: balra az Alcatel 3C egy kamerával, jobbra pedig az Alcatel 3V dupla hátlapi lencsével pillantható meg.


[+]

Úgy tűnik, az Alcatel 3X is marad a két hátlapi szenzornál (balra), ellenben az Alcatel 5-tel (jobbra), aminek nyúlánk, három oldalon közel kávamentes kijelzője jelenti a különlegességét. Az előlapon látszólag több szenzor akad, mint a társak esetében, avagy dupla kamerarendszer. A készülékek hivatalosan persze még nem léteznek, így az esetleges megjelenésük és áruk sem ismert.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.