Három kiszerelésben érkezett az LG Q Stylus

Az LG G7 ThinQ és a Q7 szériák után újabb mobilcsaládról rántotta le a leplet a dél-koreai óriás, ezúttal stylusszal, azaz érintőceruzával a készülékek házában. Tulajdonképpen most is egyféle termék három kiszereléséről lehet beszélni, hiszen közös pont a 160,15 x 77,75 x 8,4 milliméteres ház, a 6,2"-es, 1080 x 2160 pixeles FullVision Display kijelző, a Bluetooth 4.2, a 802.11b/g/n típusú WiFi, a Type-C port és az Android 8.1 Oreón alapuló rendszerfelület.


[+]

Hardverszinten azonban már akadnak eltérések, hiszen a phableteket vagy egy 1,5, vagy egy 1,8 GHz-es, nyolcmagos SoC hajtja meg, különösebb pontosítás nélkül. Az biztos, hogy az LG Q Sylus 3 GB RAM-ot és 32 GB-os tárolót kapott, illetve 16 megapixeles hátlapi kamerát, míg az előlapi modul vagy 8, vagy 5 megapixeles lehet, az utóbbi széles látószöggel.


[+]

A Q Stylus+ 4/64 GB-os kombinációval és hasonló kamerákkal rendelkezik, a Q Stylusα pedig 3/32 GB RAM/tároló mellé 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát mellékel. Mindenképpen jó hír az IP68-as por- és víz elleni védelem, illetve a teljesített tesztek típusait nem részletező MIL-STD 810G minősítés. A 172 grammos trió gyorstöltést és LTE kapcsolatot is kínál, valamint DTS:X 3D hangzást és hátlapi ujjlenyomat-olvasót. Az árat és az elérhetőséget az LG egyelőre nem jelentette be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Előnyére változott az LG Q-széria

    A Q7, a Q7+ és a Q7α egy phablet három variációja, de nem csak memóriában és tárhelyben akadnak különbségek. A FHD+ kijelző viszont közös, szerencsére szenzorsziget nélkül.

Hirdetés