Előnyére változott az LG Q-széria

Remekül sikerült tavaly az LG középkategóriás ajánlata, a többféle variációban elérhető Q6, és a G7 bejelentése után nem meglepő, hogy megérkezett az aktualizált folytatás, a Q7. Összesen háromféle készüléket hívnak így, amelyekben közös az 5,5"-es, 1080 x 2160 pixeles FullVision Display, a phablet méretben igazán kellemesnek mondható, 143,8 x 69,3 x 8,4 milliméteres és 145 grammos paraméterek, valamint az Android 8.0-s rendszerverzió, természetesen az LG saját felületével.


[+]

Ugyancsak közös a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, az arcalapú védelem,  a kategóriában roppant előnyös, IP68-as por- és vízálló burkolat, valamint a MIL-STD 810G minősítés (a teljesített tesztek nem részletezettek). Megegyezik a DTS:X 3D Surround Sound támogatás, az FM-rádió, a QLens, a portrémód, a Type-C port, a 4.2-es Bluetooth és a 802.11b/g/n típusú WiFi modem is, az akkumulátor egyaránt 3000 mAh-s. A Q7 az alapkiszerelés 3 GB RAM és 32 GB-os, bővíthető tároló kíséretében. A hátlapján 13 megapixeles kamera fedezhető fel PD-autofókusszal, az előlapján pedig 8 vagy 5 megapixeles modul, az utóbbi szuper-nagylátószögű.


[+]

A Q7+ a csúcsvariáció 4/64 GB-os kombinációval és 16 megapixeles hátlapi kamerával. A különlegessége mégsem ez, hanem a Quad DAC modul, ami kiemelkedő zenei élményt ígér fülhallgatóval. A Q7 és a Q7+ is fekete, kék, illetve violaszínben lesz elérhető. A Q7α 3 GB RAM-ot és 32 GB-os tárolót kínál, 13 megapixeles hátlapi kamerával, itt mindenképpen 5 megapixeles előlapi modullal kell számolni, illetve kizárólag viola színnel. Ami az SoC-t illeti, az adott Q7 variáció vagy 1,5 GHz-es, vagy 1,8 GHz-es, nyolcmagos rendszerchipet használ, típusát a gyártó nem nevezte meg. Úgyszintén homály fedi az árakat, ezt ugyanis régiónként pontosítja majd az LG. Európában júniusban kerül forgalomba a Q7, már amelyik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

Hirdetés