Hamarosan debütálhat a Liquid Z630

Az Acerről még mindig nem elsősorban az okostelefonok jutnak az felhasználók eszébe, ám ettől még ezt a szegmenst is komolyan veszi a vállalat. Ennek ékes bizonyítéka lehet a Liquid Z630 fantázianévre keresztelt masina, melyet a GFXBench szintetikus tesztprogram adatbázisa leplezett le.

Acer Liquid Z630 GFXBench

Az Acer phabletje a leírás szerint 5,5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel lát napvilágot, amit egy 1,3 GHz-re skálázott, négymagos processzorral ellátott MediaTek MT6735 chipset hajt meg, a grafikus feladatokért pedig az ARM Mali-T720 GPU felel majd. Rendszermemóriából 2 GB, belső tárhelyből pedig 16 GB jut a készülékbe. Mind az előlapi, mind pedig a hátlapi kamera 8 megapixeles lesz, ezen kívül a repertoár részét képezi a 4G/LTE támogatás, az Android 5.1 operációs rendszer, a GPS, a WiFi és a Bluetooth. Árról és pontos piacra kerülésről egyelőre még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

  • Új Acer fitnesz kütyük érkeztek

    Bővítette az Acer a Liquid Leap termékcsaládját a Leap Fit, a Leap Curve és a Leap Active karperecekkel, amelyekből kettő különleges szenzorokkal lett felszerelve.

  • Acer Liquid E700 - SIM-háromság

    Az Acer új középkategóriása nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három SIM-kártyát is képes befogadni, emellett a nagy telep is ígéretes, ám becsúszott néhány hiba.

  • Acer Liquid E3 - konszolidált középkategóriás

    A Liquid Z5 után a középkategóriás E3 is ellátogatott hozzánk, amely 4,7 hüvelykes HD kijelzőjével és kompakt méretével próbálja letenni a névjegyét a hazai piacon.

  • Acer Liquid Z5 - folyékony egyveleg

    A középső szegmens alján próbál szerencsét az Acer Liquid Z5, amely két SIM-foglalattal, néhány érdekességgel és kompromisszumokkal jár.

Hirdetés