Új Acer fitnesz kütyük érkeztek

Az Acer New York-i eseményén a gyártó számos termékvonalon bemutatott újdonságokat, és talán kevesen tudják, de az aktivitásmérő és a fitnesz karperec piacokon is jelen vannak, ilyen kategóriában startolt el tavaly a Liquid Leap, amelyhez most három újdonság csatlakozott. Közös a trióban a porálló és vízlepergető borítás, a cserélhető szíjak, valamint a Leap Manager App alkalmazással való teljes kompatibilitás. Az Acer kiemelte, hogy több partnerrel is kapcsolatban állnak, hogy sokféle és sokszínű óraszíj közül válogathasson a felhasználó.


[+]

A Leap Curve leginkább a Samsung Gear Fithez hasonlítható ívelt megjelenítőjével, és a trió legdrágább tagja lesz, várhatóan valamivel 100 dollár fölötti kezdőáron. A készülék hátulján nem csak napi 150 mérést automatikusan rögzítő pulzusszámmérő, hanem egy arannyal borított "galvanikus szenzor" is helyet kapott, amely a bőr izzadása és azzal kapcsolatos elektromos vezetés alapján következtet a felhasználó stressz szintjére és hangulatára. Ezt a szenzort minden bizonnyal sportoláskor is beveti majd az Acer szoftvere.


[+]

A Leap Fit valamivel 100 dollár alatt mutatkozhat be, hasonló szenzorokkal a hátlapon, mint amilyenek a Leap Curve-öt ékesítik. A készülék egyhüvelykes megjelenítővel lett felszerelve. A sorozat legegyszerűbb tagja, a Leap Active szinte teljesen megegyezik a tavalyi Leappel, csak az óraszíjak cserélhetők. Ennek a modellnek csak olyan alapvető fitnesz funkciói vannak, mint a lépésszámlálás, illetve a kalóriaégetés és az alvásciklusok követésére. Mindhárom eszközzel megoldható a mobilos értesítések megjelenítésére, illetve a csatlakozott eszközök zenelejátszójának kezelésére.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt