Acer Liquid E3 - konszolidált középkategóriás

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A minap járt náluk az Acer belépőszintű modellje, a Liquid Z5, és nem igazán nyerte el a tetszésünket, köszönhetően gyenge megjelenítőjének, problémás kamerájának és hardveres korlátainak, ráadásul az elkért ár sem volt szinkronban a produkcióval. Éppen ezért, még ha kategóriát is váltottunk, önkéntelenül is a Z5 volt a viszonyítási alap, amikor a középső szegmensbe szánt Liquid E3-at a kezünkbe vettük, már csak a hasonló megjelenés és szoftveres felület okán is.

Acer Liquid E3
[+]

Szerencsére mindjárt az első bekapcsolásnál kiderült, hogy az elkért felár mellett komoly minőségi előrelépés történt, ami nem csak a hardveres extráknak, hanem a több odafigyelésnek is köszönhető, de azért nézzük, hogy mennyivel több az E3 a Z5-nél: WVGA-s TFT panel helyett 720p-s IPS megjelenítő jár, a rendszert kétmagos helyett négymagos MediaTek lapkakészlet erősíti, memóriából fél gigabájt helyett egy egész jár, az 5 megapixeles kamera helyett pedig 13 millió pixeles szenzor található a kompaktabb és erősebb testvérben.

Acer Liquid E3
[+]

A Liquid Z3 átlagos méretű papírdobozban érkezett hozzánk az Acer Magyarországtól. A fehér festésű papírkeretből fiókszerűen előhúzva a doboz belsejét mindjárt a középkategóriás készüléket pillanthattuk meg, két vékony és vörös hangszórórácsával felhívva magára figyelmünket. A készüléket és a kissé bonyolult tálcát eltávolítva hozzájutottunk a doboz többi tartozékához: egy jó adag többnyelvű leíráshoz, egy agybadugós mikrofonos füleshez, egy 1 amperes töltőfejhez, valamint egy microUSB - USB kábelhez.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés