Acer Liquid E700 - SIM-háromság

Bevezető, tartozékok

Ázsiában rendkívül népszerűek a dual SIM-es készülékek. Ennek több oka is lehet, mindenesetre nem egy nagy gyártó dobja piacra ilyen megoldását (is) mondjuk a Kínai Népköztársaságban, vagy éppen Indiában, ahol mindennapos a több telefonszám használata. Az első kétkártyás telefonok is innen érkeztek Európába, de kellett némi idő, mire az ismertebb gyártók is rájöttek, hogy érdemes ezekkel foglalkozniuk.

A Acer Liquid E700 három SIM-kártyát is befogad
[+]

Nálunk a dual SIM-es megoldások persze kevésbé elterjedtek, ám mi egyre több kérdést kapunk innen-onnan hasonló eszközök kapcsán, itthon is bőven van igény több SIM-kártya befogadására képes készülékekre, hiszen a magánszám mellett gyakran a munkahely is biztosít mobilszámot. Ezt újabban mintha a szolgáltatók is felismerték volna, évekkel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy kétkártyás telefon bekerüljön az operátori kínálatokba, de most már akad rá példa.

A Acer Liquid E700 átlagos méretű középkategóriás
[+]

Míg a két SIM-es megoldások világszerte széles körben elterjedtek (bár a dual active megoldások, amellyel mindkét kártya aktív marad hívás közben, kezdenek kikopni), tripla, vagyis három SIM-es megoldással bizony nem sűrűn találkozik az ember, még akkor sem, ha éppen telefonokat tesztel a Mobilarena virtuális hasábjain. Az Acer nálunk járt terméke márpedig ilyen, így mi is kíváncsisággal fogtunk neki a középkategóriás okostelefon kiismerésének.

Az Acer Liquid E700 csomagolása agybadugós headsetet rejt
[+]

Az Acer Liquid E700 szürke csíkos dobozban érkezett hozzánk, a csomagoláson pár termékfotóval és alapinformációval, amelyek elárulták, hogy 4G modem bizony nem került a három SIM-es eszközbe. A fedelet leemelve két bőbeszédű leírásra, egy agybadugós mikrofonos fülesre, egy microUSB kábelre, valamint egy 2 amperes töltőfejre bukkantunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés