Hirdetés

Gyűlnek a Honor V30 és V30 Pro pletykái

5G-s Kirin chipset, megnövelt kamerafelbontás, gyorstöltés és kedvező ár a közelgő Honor széria kéminformációi között.

Hirdetés

Egyelőre nem csak a Mate 30, hanem úgy minden új Huawei és Honor nyugati megjelenése kérdéses, nem használhatják ugyanis a GMS-t, azaz a Google mobilszolgáltatásokat. Persze adott a HMS, azaz a Huawei szolgáltatáscsomag, amely eddig is magában foglalta az EMUI-s alkalmazásokat, a felhőszolgáltatásokat és a folyamatosan bővülő App Gallery alkalmazásboltot, ami Kínában az elsődleges szoftverforrás ezeken a telefonokon. Éppen ezért ott nem okozhat gondot a V30 vagy Vera30 Honor sorozat bejelentése, a HuaweiCentral pedig több érdekes információhoz is hozzájutott. A Kirin 990 5G SoC bevetését a brand is előrevetítette, azt viszont nem, hogy a V30 és a V30 Pro egyaránt kaphat 4G-s és 5G-s variációt.


A Honor V30 avagy Vera30 a View20-ra (fent) készül rálicitálni [+]

A szerényebb modell LCD panellel, 6/8 GB RAM-mal, 128/256 GB-os tárolóval, 60 megapixeles főkamerával, 16 megapixeles ultraszélessel, 2 megapixeles makrómodullal és ToF kamerával kattinthat. A 4000 mAh-s telephez 22,5 wattos gyorstöltés és Android 10-en alapuló EMUI 10-es felület tartozhat. Erre a Pro variáció OLED panellel, 20 megapixelre növelt ultraszéles kamerával, makró helyett pedig 8 megapixeles zoomegységgel licitálhat rá. Mindehhez 4200 mAh-s telep, 40 wattos vezetékes gyorstöltés és 15 wattos vezetékmentes etetés dukálhat. A HuaweiCentral 3000 jüan, azaz 128 ezer forint alatt várja a V30 vagy Vera30 széria indulását valamikor az ünnepi időszakig bezárólag.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Dupla kameralyukkal bukkant fel a Honor V30

    A v széria itthon View megnevezéssel van jelen, az új modellt Honor View 30 néven várjuk.

  • Honor blog: Bemutatkozott a V20

    Kameralyuk az előlapon, különleges, 48 megapixel kameraszenzor a hátlapon, 3D testszkennelés és a Huawei-féle asztali mód teszi igazán érdekessé az új Honor csúcsmodellt.

Hirdetés