Gyorsan piacra kerülhet a „HTC 10”

Hirdetés

A változás hónapjait éli a HTC: egyfelől nagy hangsúlyt fektetnek a virtuális valóságra a piac talán legizgalmasabb fejlesztésével, a SteamVR-t futtató Vive-val, másfelől pedig új dizájnkoncepció próbál életet lehelni a One sorozat nem túl rózsás eladási mutatóiba, a sort a One A9 nyitotta még tavaly. A következő csúcskészülékről április 12-én hull le a lepel, és a kémtermés szerint a fémházas, Snapdragon 820-szal felszerelt masina elhagyja a sztereó BoomSound hangszórókat előlapi, érintésalapú ujjlenyomat-olvasónak helyet hagyva, bár a BoomSound technológia bizonyosan megmarad audio oldalon.

A gyártó a saját Twitterén közölte a dátumot.
A gyártó a saját Twitterén közölte a dátumot. [+]

Nemcsak a küllem, hanem a név is jelezheti a változást: bár már a HTC One is egyszerű és könnyen azonosítható volt, a folytatások viszont M9 és hasonló utónevet kaptak. „HTC One M10” helyett az újdonságot várhatóan ismét egyszerűbben, csak HTC 10-nek fogják nevezni. A tajvani ePrice úgy tudja, hogy a szigetországban három nappal a bemutató után, már április 15-én megvásárolható lesz az újdonság, a többi piacnak azonban türelemmel kell majd várnia a megjelenésre. Az mindenképpen segíthet a HTC-n, ha a frissen bejelentett mobilt hamar meg lehet pillantani a boltok polcian, ugyanakkor nagyon komoly siker kell ahhoz, hogy az eladások visszatérjenek a régi kerékvágásba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés