GPS is került az Amazfit kedvező árú aktivitáskövetőjébe

A Bip 5 egyszerű funkcionalitást, de nagy kijelzőt és integrált GPS-t kínál.

Hirdetés

Az Amazfit Bip 5 egy nagy kijelzős, GPS-szel felszerelt aktivitáskövető, ami az alap egészségkövetési és értesítéskezelési funkciók mellett pont ennyit tud, mindezt viszont mutatós kivitelben, hangszóróval és mikrofonnal felszerelve, 1,9 hüvelyken, 320 x 380 pixeles megjelenítés mellett. Az Amazfit úgynevezett BioTrackere monitorozza a pulzusszámot és véroxigénszintet, az algoritmus pedig ezek alapján követi a stresszintet.


[+]

A helymeghatározás a GPS, a GLONASS, a Galileo és a BeiDou rendszerei alapján történik, a 300 mAh-s telep pedig intenzív felhasználás mellett is 5 napos üzemidőt biztosít a gyártó számításai alapján. A 45.94 x 38.09 x 11.2 milliméteres tokozás IP68-as minősítéssel bír, így úszásra nem feltétlenül alkalmas, ezt leszámítva közel 120 sportmód közül választhatunk, amelyek közül hetet automatikusan is detektál.

Zepp OS 2.0-t futtató Bip 5 5.2-es Bluetoothon keresztül kapcsolódik a Zepp alkalmazáshoz, együttműködik a különböző intelligens asszisztensekkel, mindezért pedig 89,90 eurót (aktuális árfolyamon 34 ezer forintot) kell fizetni az Amazfit hivatalos webshopjában, ahol pasztell rózsaszín, krémfehér és fekete színekből választhatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés