Prémium anyaghasználatot és hatalmas kijelzőt kínál majd az Amazfit Pop 3S

Az Amazfit kiegészítője igazából egy aktivitáskövető, csak óriási megjelenítővel, rozsdamentes acélba csomagolva.

Indiában fogja elsőként piacra dobni az Amazfit a Pop 3S-t hatalmas kijelzővel és prémium anyaghasználattal. A fényes fém tokozás egy 1,96 hüvelykes, 410 x 520 pixel felbontású AMOLED panelt foglal magába mindig aktív funkcióval (AoD), ehhez pedig 304-es típusú rozsdamentes acél szíj jár, de persze le lehet cserélni sportosabb megoldásokra is.


[+]

Az adatkapcsolat Blutoothon keresztül jön létre, egyéb lehetőségekről az előzetes termékoldal nem tesz említést, a mikrofon és a hangszóró viszont jobb híján, de biztosan lehetővé teszi a hívások lebonyolítását az órán, illetve az intelligens asszisztenssel való kommunikációt. IP védelemről és a nyomástűrés mértékéről egyelőre nem kapunk információt, de az úszás valószínűleg nem lesz egyike a több, mint 100 sportmódnak és beépített GPS-re sem érdemes számítani.


[+]

Az egészségünket 24 órás pulzusfigyelés, véroxigénszint ellenőrzés és stressz-szint követés védi, éjjel pedig az alvásfigyelő dolgozik. A rendszerbe számos extra funkciót integráltak, mint a naptár, számológép, időjárás, stopper és ébresztő; a hívásnaplók és névjegyzék, vezérelhetjük majd a kamerát és a zenelejátszót, illetve megtekinthetjük az értesítéseket és üzeneteket, viszont nem úgy tűnik, hogy válaszadásra is lesz lehetőségünk.


[+]

Az Amazfit Pop 3S így viszonylag korlátozott képességekkel, de mutatós kivitelben és kényelmesen olvasható méretben gyarapítja majd az egyszerűbb aktivitáskövetők kínálatát, ideális esetben 12 napos üzemidő mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés