Prémium anyaghasználatot és hatalmas kijelzőt kínál majd az Amazfit Pop 3S

Az Amazfit kiegészítője igazából egy aktivitáskövető, csak óriási megjelenítővel, rozsdamentes acélba csomagolva.

Hirdetés

Indiában fogja elsőként piacra dobni az Amazfit a Pop 3S-t hatalmas kijelzővel és prémium anyaghasználattal. A fényes fém tokozás egy 1,96 hüvelykes, 410 x 520 pixel felbontású AMOLED panelt foglal magába mindig aktív funkcióval (AoD), ehhez pedig 304-es típusú rozsdamentes acél szíj jár, de persze le lehet cserélni sportosabb megoldásokra is.


[+]

Az adatkapcsolat Blutoothon keresztül jön létre, egyéb lehetőségekről az előzetes termékoldal nem tesz említést, a mikrofon és a hangszóró viszont jobb híján, de biztosan lehetővé teszi a hívások lebonyolítását az órán, illetve az intelligens asszisztenssel való kommunikációt. IP védelemről és a nyomástűrés mértékéről egyelőre nem kapunk információt, de az úszás valószínűleg nem lesz egyike a több, mint 100 sportmódnak és beépített GPS-re sem érdemes számítani.


[+]

Az egészségünket 24 órás pulzusfigyelés, véroxigénszint ellenőrzés és stressz-szint követés védi, éjjel pedig az alvásfigyelő dolgozik. A rendszerbe számos extra funkciót integráltak, mint a naptár, számológép, időjárás, stopper és ébresztő; a hívásnaplók és névjegyzék, vezérelhetjük majd a kamerát és a zenelejátszót, illetve megtekinthetjük az értesítéseket és üzeneteket, viszont nem úgy tűnik, hogy válaszadásra is lesz lehetőségünk.


[+]

Az Amazfit Pop 3S így viszonylag korlátozott képességekkel, de mutatós kivitelben és kényelmesen olvasható méretben gyarapítja majd az egyszerűbb aktivitáskövetők kínálatát, ideális esetben 12 napos üzemidő mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés