Különkiadással ünnepli az óceánok világnapját az Amazfit

Az Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue Special Editionnel a korallzátonyok helyreállítását is támogatjuk.

Az Amazfit T-Rex 2 Ocean Edition a technikai specifikációt és a megjelenést tekintve nem különbözik az eredeti verziótól, csak a színe más. Az óceánok világnapja (június 8) alkalmából készített különleges kiadás tokozása és az újrahasznosított szilikonból készült szíj is kék, ami nem csak nagyon jól áll a készüléknek, de azt is jelzi, hogy a viselője 10 dollárral támogatta a korallzátonyok helyreállítását az Amazfit segítségével.

Az Amazfit minden eladott T-Rex 2 Ocean Edition után körülbelül 3500 forintnak megfelelő összeggel támogatja a Coral Guardian non-profit szervezetet, amely többek között Indonéziában igyekszik helyreállítani a korallzátonyokat a Hatamin Marine Protected Area területén. Mondjuk többe is kerül a különleges kiadás, mint az alapmodell és nem csak 10 dollárral.

A környezettudatos csomagolásban érkező Ocean Editionért 230 dollárt kell fizetni, míg a sztenderd verzió jelenleg csak 180 dollárba kerül. Cserébe különleges színű órát kapunk és biológiailag lebomló csomagot, amiben alig 6% az ökoplasztik és nem ásványi, szintén biológiailag lebomló tintával kerültek rá az információk.

Azóta történt

Előzmények

  • Amazfit T-Rex 2 - nem bánt

    Nőtt és okosodott az Amazfit kültéri sportokra tervezett modellje, de még mindig nem ér fel a legjobbakhoz, ugyanakkor jóval olcsóbb is azoknál.

  • Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex

    Több szenzor, magasabb nyomástűrés és kibővített navigációs egység jellemzi az új Amazfit T-Rex Pro-t.

Hirdetés