Ha kiszivárogsz, 7 Prót is vidd magaddal!

Mondhatná a Google a Pixel 7-nek, mert alig pár nappal előbbi prototípusának feltűnése után a Pro változatról is vannak fotók.

Május 30-án felkerült egy Google Pixel 7 prototípus az eBay-re. Akkor a terméket meghirdető azt nyilatkozta a Verge-nek, nagykereskedőtől vette a még meg nem jelent telefont, ahol volt állítólag 7 Pro is, de az már elkelt. Hogy ez igaz-e, azt nem tudni, mindenesetre a hirdetésben feltöltött képek egy Pixel 7 Próval készültek, ez látszott a tükröződésekből.

A Pixel 7 Pro prototípusa.A Pixel 7 Pro prototípusa. A Pixel 7 Pro prototípusa. (forrás: Slashleaks) [+]

Négy nap se kellett, hogy a Pixel 7 Pro prototípusa is megmutassa magát, bár a nagyobb telefon nem hirdetésként került fel a netre, hanem a Slashleaks tett közzé róla fotókat. Ezeken jól látszik, hogy fémből van a kameráknak otthont adó vizor. Az is egyértelmű, hogy míg az alapmodell egyenes kijelzővel készül, addig a Pro változat marad a széleken ívelt panelnél, ahogy a Pixel 6-os sorozatnál is. A Pixel 7-ek képernyőiről korábban kiszivárgott adatok alapján egyébként a Google ugyanazt a megjelenítőt használja majd az idén őszi szériában, mint a tavalyi modellekben.

Még több fotó a Pixel 7 Pro prototípusról.Még több fotó a Pixel 7 Pro prototípusról. Még több fotó a Pixel 7 Pro prototípusról. (forrás: Slashleaks) [+]

A képek megerősítik a Pixel 7 kódnevét (Cheetah), a menüben pedig Cubot Cheetah 2 név vélhetően csak vicc, nem valószínű, hogy a kínai telefongyártónak vagy az említett nevű 2017-es modelljének bármi köze lenne az új Pixelhez. A Google bemutatója október környékén várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés