Felkerült egy Pixel 7 az eBay kínálatába

Hónapokkal a telefon bemutatása előtt listázta az aukciós oldal a Pixel 7 egy prototípusát.

A május elején megrendezett Google I/O-n már láthattuk a Pixel 7-et, illetve a 7 Prót, a Pixel táblagépet és a Pixel órát is, viszont a Google nem sokat beszélt róluk azon kívül, hogy majd szeptember-október környékén jönnek. Éppen ezért furcsa kicsit, hogy az eBay-re valahogy felkerült egy Pixel 7 prototípus 450 dolláros áron.

Hirdetés

Pixel 7 prototípus fekete színben.Pixel 7 prototípus fekete színben.Pixel 7 prototípus fekete színben.Pixel 7 prototípus fekete színben. Pixel 7 prototípus fekete színben. (forrás: The Verge / eBay) [+]

A viharos fekete fantázianevet viselő telefonnak minden oldaláról láthatunk képeket, de ez nem sok újat mutat ahhoz képest, amit az I/O-s prezentációból már megtudhattunk. Az viszont új infó, hogy az alapmodell továbbra is 128 GB beépített memóriával kerül majd piacra. A Verge azt írja, sikerült elérniük a hirdetőt, aki állítása szerint nagykereskedőtől vette a mobilt annak tudtán kívül, hogy egy még be nem jelentett készülékről van szó, majd mikor utánanézett, jött rá, hogy miről is van szó. A hirdető állítása szerint a Pixel 7 Pro egy prototípusát is látta, de az korábban elkelt. Az eBay-en a 450 dolláros árral megnyitott licitlépcsőn nem érkeztek ajánlatok, de a Pixel 7 prototípus hirdetése már nem elérhető, mert a feltöltő lezárta azt.

(forrás: The Verge / eBay) [+]

A Google nem kommentálta az esetet, de azok után, hogy évek óta minden egyes termékükkel történik valami hasonló eset, már nem is nagyon lepődik meg az ember az ilyeneken. A hivatalos bemutató és az értékesítés kezdete ősszel várható, ha az előző évek gyakorlatát követi a Google, akkor októbertől lesz kapható az új telefon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés