Google ajándékkártyák csak az Egyesült Államokban

Az iTunes ajándékkártyák mintájára a Google is saját megoldással rukkolt elő, mely révén szolgáltatók és hitelkártya kibocsátók segítsége nélkül is hozzáférhetővé válnak a Play Store prémium tartalmai. A kezdetben csak az Egyesült Államokban piacra kerülő kártyákat a Google saját keresőmotorja leplezte le, ám azóta hivatalos forrásból is megerősítést nyert, vagyis a 10, 15, 25 és 50 dolláros címletek rövidesen a boltok polcain is megjelenhetnek. A Google Play Store egyenleg kapcsán csupán két korlátozásra kell majd ügyelni. Az egyik, hogy maximum 2000 dollár szerepelhet rajta, a másik pedig, hogy kizárólag tartalomvásárlásra használható, vagyis előfizetéses számlák kifizetésére vagy új készülékek vásárlására nem használható fel.

Azóta történt

  • Google Play – túl a 25 milliárdon

    Újabb komoly mérföldkőhöz ért a Google online alkalmazásboltja, melyet speciális 25 centes ajánlatokkal ünnepel a keresőóriás.

  • Egy éves a Google Play

    Az Android Marketet pontosan egy éve keresztelték át Google Play-re, melyet rengeteg kedvezménnyel ünnepel a keresőóriás, a virtuális buli egy héten át tart.

Előzmények

Hirdetés