Gigantikus mobillal bővül a Honor 5G-s kínálata

A Play 4 és a Play 4 Pro június 3-án érkezik, és nem sok választja majd el egy kisebb táblagép képátlójától.

Bár nincs kifejezetten játékra szakosodott dizájnja vagy dedikált extra kezelőgombja, a Honor Play széria az árához képest általában erős hardvert mellékel, és két igazán kellemesen árazott Play 4T modell után június 3-án két drágább és komolyabban felszerelt 5G-s telefon érkezik. A TENAA-nál a Honor Play 4 fordult meg 6,81"-es képátlóval, amihez 1080 x 2400 pixel felbontás, illetve 170 x 78,5 x 8,9 milliméteres és 213 grammos készülékház passzol.

A Honor 4 Play (5G) a TENAA fotósa előtt
A Honor Play 4 (5G) a TENAA fotósa előtt (forrás: GSM Arena / TENAA)

A hardverről csak annyi derül ki, hogy a RAM mennyisége 4 és 8, a tárolóé pedig 64 és 256 GB között fog mozogni, a MediaTek Dimensity 800 5G-s SoC-t már a GSM Arena tippeli mellé. A TENAA képei szerint az előlapon egy, a hátlapon pedig négy kamera lehet, az élen egy 64 megapixeles modullal. Ezért is meglepő némileg a Honor Play 4 Pro renderképe – a dupla előlapi kamerában még nincs semmi szokatlan, hátul viszont csak két optikát lehet felfedezni.

A Honor Play 4 Pro (5G) renderképe
A Honor Play 4 Pro (5G) renderképe (forrás: Weibo)

Igaz, kínai források szerint a főkamera IMX600y típusú lesz 40 megapixelen, ami topkategóriás fotókat vetít előre. Ami a Pro hardverét illeti, a Kirin 990 5G csúcssebességet hozhat a Play szériába – ezt persze az árak is megérezhetik. A képátlóról egyelőre nem esett szó, ám nehéz elképzelni, hogy a Pro modell kisebb legyen a sima variánsnál. A gyorstöltést 40 wattosra tippelik. Bemutató június 3-án, Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés