Lázmérővel szerelik a Honor Play 4-et?

A funkciót bemutató videót a Honor kínai márkamenedzsere osztotta meg, az érzékelő vélhetően a kamerarendszer mellett lesz.

A Honor Play 4-es széria már több helyen felbukkant, a specifikáció egyes részleteit a TENAA és a MIIT adatbázisából ismerjük, a Kirin szettel szerelt Honor Play 4 Pro pedig a Geekbenchnél is megfordult 8 GB rendszermemriával, Android 10 alapú EMUI 10-zel, Google szolgáltatások nélkül. Az 5G-s Kirin 990-es lapka és a Pro modell esetében a 6,81 hüvelykes, hatalmas kijelző elég valószínűnek tűnik, de nem biztos, hogy ez lesz a széria leglátványosabb jellemzője.

A Honor Weibo oldalán már feltűnt egy előzetes, a június harmadikai bemutató előtt két nappal pedig a brand manager osztott meg egy videót, amiben a Honor Play 4-et használja mint lázmérőt. Az infravörös érzékelő érintés nélkül, de viszonylag közelről képes megállapítani nagyjából bárminek a hőmérsékletét, legyen az humanoid, fagylalt vagy kiscica. Egy pontosan kalibrált szenzorral ez a funkció amúgy sem rossz ötlet, jelen körülmények között viszont nagyon komoly selling point lehet, Kínában pedig a Google szolgáltatások hiánya sem probléma.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés