Bemutatkozott a Honor Play 4T és 4T Pro

Kínában mutatkozott be a középkategóriás duó, aminek drágább tagja Kirin 810-es rendzserchippel és AMOLED kijelzővel teszi magát igazán érdekessé.

A kínai piacra szánt Honor Play-széria ismét új tagokkal bővült, múlt héten már a bemutató mára szóló dátumát is lehetett tudni. A Honor Play 4T és 4T Pro alapvetően két különböző készülék, markáns eltérésekkel.

A sima Honor Play 4T egy bal felső kameralyukas kialakítású mobil, 6,3 hüvelykes IPS kijelzővel, HD+ felbontással és 8 megapixeles szelfikamerával. Rendszerchipje a közepes erejű Kirin 710A, ehhez 6 GB RAM és 128 GB-os belső tároló tartozik. A hátlapi dupla kamera fő jellegzetessége a 48 megapixeles fő egység, a második csupán egy 2 megapixeles kiegészítés.

Honor Play 4T
Honor Play 4T [+]

Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, az ujjlenyomat-olvasó hátul kapott helyet. A kínai ár igen kedvező, 1200 jüan körül alakul, ami 55 ezer forintnak feleltethető meg.

A Pro változat egy noccsos kivitelt kapott, egyébként ugyanúgy 6,3 hüvelykes és ugyanúgy 8 megapixeles szelfikamerát kapott, viszont IPS helyett AMOLED technológiájú, és jutott bele egy ujjlenyomat-olvasó is a hátlapi megoldás helyére. A 48 megapixeles főkamera és a 2 megapixeles mélységérzékelő közé jutott egy 8 megapixeles ultraszéles egység, a hardver pedig az igen erős Kirin 810, amihez 6 vagy 8 GB RAM társul, egységesen 128 GB tárolóval, nano memory bővítési lehetőséggel.

Honor Play 4T Pro
Honor Play 4T Pro [+]

A 4000 mAh kapacitású akkumulátor 22,5W-os adapterrel gyorstölthető. Az ára 70-80 ezer forint körül alakul Kínában, függően attól, hogy a kisebb vagy a nagyobb memóriaopciót vesszük igénybe. Nemzetközi piacos megjelenésről egyelőre nem lehet tudni, de ha érkezik, valószínűleg nem a Play-széria neve alatt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! Folytatódik a Honor Play széria

    A Honor Play 4T és valószínűleg a 4T Pro jövő héten mutatkozik be.

  • Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem

    Végre ideért a Honor aktuális csúcsmodellje, ami tud újat mutatni még a Huawei néven futó termékek mellett is, árban pedig most is kicsit kedvezőbb.

  • Honor 20 - jobb későn, mint soha!

    Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.

  • Honor 7C - C-közép

    A Honor hetes szériája belépő szintű és alsó-középkategóriás eszközökkel bővült, ilyen a 7C is, ami összességében nem rossz, viszont minden tekintetben nagyon erős a konkurencia.

Hirdetés