Galaxy blog: Ilyen lehet az Android 6.0-s TouchWiz

Alapjaiban nem sokat változott a Galaxy S6 edge+ touchwizes felülete az S6 edge-hez képest, hiszen mindkettő Android Lollipop rendszerrel jelent meg, az előbbi viszont teljesebb kameraszoftvert kapott egy sor extra kézi beállításnak köszönhetően, és sokan várják ezt a frissítést a márciusban bejelentett készülékekre.


[+]

A Note5 állítólagos Android Marshmallow-s frissítéséről már kiszivárogtak képernyőképek, és most az S6 a soros, hogy a Weibós forrás szerint még nem végleges, 6.0-s rendszerverzióját a nagyközönség elé tárja. Ha tényleg ilyen lesz az új TouchWiz, akkor a Samsung androidos felülete még egy lépést tesz a Material Design 2D-s minimalizmusa felé, bár mostanában amúgy is a flat stílus jellemzi a széles körben témázható UI-t.


[+]

Akiket a vizuális ráncfelvarrásnál jobban érdekel, hogy előnyére változik-e az üzemidő a Marshmallow Doze és App Standby funkcióinak köszönhetően, azoknak még várnia kell a hivatalos startra és a visszajelzésekre, a hobbifotósoknak viszont jó hír, hogy a fejlettebb kézi módról is érkezett egy screenshot.


[+]

Egy kiszivárgott dokumentum szerint a Note5 még idén, az S6 edge+ vagy decemberben vagy januárban, az S6 és az S6 edge pedig úgyszintén 2016 első hónapjában kaphatja meg a 6.0-s főverzióra váltó frissítőcsomagot OTA-n.

Előzmények