Hirdetés

2017. szeptember 24., vasárnap

Gyorskeresés

Frissültek az új Nexusok

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Police

Először az LG-féle 5X, kicsit később a Huawei által gyártott 6P kapott új verziót, funkcionalitás terén egyik sem hoz újat, inkább hibajavító jellegű frissítésről beszélhetünk.

Hirdetés

A Google még tavaly ősszel beszélt arról, hogy biztonsági okokból gyakrabban, egész konkrétan havi rendszerességgel frissítik a Nexus készülékek operációs rendszerét, és ami érdekes, hogy ezt a vállalat tényleg betartotta: ha felmegyünk a Google fejlesztői oldalára, ahol a factory image fájlok elérhetők, akkor azt látjuk, hogy tényleg folyamatosan jönnek ki az újabbnál újabb verziók, a lassan harmadik születésnapját ünneplő Nexus 5-höz például már hatféle Marshmallow van jelen. A tegnap érkezett Nexus 5X és 6P frissítések viszont nem csak a szokásos biztonsági foltozásokat hordozták magukkal, hanem több szempontból is foltozgatva lettek.

Az oldalak is fehér festést kaptak, a Nexus 6P élei viszont ezüstösen csillognak
A Nexus 6P remekül sikerült készülék volt. [+]

A Nexus 5X-hez MHC19J kódnévvel, a nagy testvérhez MHC19I kódnévvel érkezett frissítésben javítottak a Bluetooth és WiFi kapcsolatok stabilitásán, felhasználói visszajelzések alapján kiküszöbölték a Ne Zavarj mód esetleges beragadását, illetve az előtérben/háttérben futó alkalmazásokat is optimalizálták. Akinek még nem jelent meg a frissítőablak, az várhat, vagy letöltheti a Google oldaláról a telepítőfájlokat.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.