Mindkét Nexus 9 megkapta a Nougat frissítést

Most már nem csak a kizárólag Wi-Fi-s Nexus 9-ekre tölthető le a hivatalos Nougat frissítés, hanem az LTE-s modellek is megkapták a 7.0.0 verziót. Az NDR90D és NDR91D build számú frissítések, ha nem érkeztek meg OTA módon, letölthetők a Google fejlesztői oldaláról image fájl formájában, ahonnan könnyedén flashelhetők az eszközre.

 A Google Nexus 9 hátlapja műanyag
A Nexus 9-et a HTC gyártotta [+]

A frissítés minden valószínűség szerint az utolsó rendszerverziót hordozza magában, amit a gép megkap, innentől már csak biztonsági szint frissítésekre, esetleg az alverzió frissülésére számíthatnak a felhasználók.

Előzmények

  • Meddig frissülnek a Nexus készülékek?

    A Google közzétette, hogy melyik modell mennyi ideig kap még biztosan Android frissítést. Hogy utána mi lesz, azt még nem lehet tudni.

  • Frissültek az új Nexusok

    Először az LG-féle 5X, kicsit később a Huawei által gyártott 6P kapott új verziót, funkcionalitás terén egyik sem hoz újat, inkább hibajavító jellegű frissítésről beszélhetünk.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

Hirdetés