Fotón látható az Xperia Z4

Úgy tűnik, hogy a Sony-nál is porszemek kerülnek a gépezetbe, ugyanis egy kiszivárgott emailben a hamarosan érkező zászlóshajóról, az Xperia Z4-ről esett szó. A levelezés egyébként igen magas szinten zajlott, hiszen a Sony Pictures vezérigazgatója diskurált éppen a következő James Bond filmben használt készülékről, ami feltehetőleg már a japánok csúcsmodellje lesz.

A fenti képen jól látható, hogy a Z4 tökéletesen illeszkedik az Xperia vonalba, lekerekített fémkeret, szögletes formaterv jellemzi. Az érdekesség az, hogy az emailben egy május körüli időpontot jelölnek meg debütálásként, pedig korábban már az MWC-s, vagy akár a CES-es leleplezésről is szó esett. Akárhogy is, a Z4 a piac egyik legerősebb ajánlatává avanzsálhat, hiszen az 5,2 hüvelykes QHD felbontású kijelző mellett egy Snapdragon 810 SoC, 4 GB RAM, valamint 20,7 megapixeles kamera kerülhet a telefonba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Xperia Z4 a Postel oldalán

    Az indonéz hírközlés felügyelet jóváhagyásának megszerzése után a Sony rövidesen leránthatja a leplet az év elejére tervezett csúcsmodelljéről.

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 Compact - jó, hogy kompakt

    A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

Hirdetés