2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Csak az MWC után érkezik a HTC „One M10"?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A tajvani gyártó még várható a legújabb csúcsmodelljének leleplezésével, de természetesen még az első félévben bemutatkozhat.

Ahogy egyre közelebb kerülünk a február végén megrendezésre kerülő MWC-hez, úgy tűnnek fel az előzetesek, pletykák és hírek a Samsung „Galaxy S7"-ről az LG „G5"-ről, de a HTC körül valamiért csönd honol. Most egy kínai forrás törte meg a csendet, akik szerint a HTC erőteljesen készül ugyan a meleg fogadtatásban részesült One M9 utódjára, de bemutatni nem a barcelonai kiállításon fogják, hanem egy különálló, márciusi eseményen.

HTC One M9
A HTC One M9 a tavalyi MWC-n mutatkozott be. [+]

Ha hihetünk a feltételezéseknek, akkor a One M10 hátlapjára 23 megapixeles kamera kerül, burkolata alatt pedig Qualcomm Snapdragon 820 lapka és 3000 mAh kapacitású akkumulátor kaphat helyet, ami viszont mindezeknél érdekesebb, az az IP68-as víz- és porállósági szabvány, ami eddig nem volt jellemző a HTC One-okra. Ha minden a tervek szerint halad, akkor áprilisban már a boltok polcaira is kerülhet az „M10", de természetesen nem Magyarország lesz az első piac, ahol megjelenik.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​de​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.